Yhdistys järjestää erilaisia laulelmatapahtumia.

Turun laulelman ystävien toiminta kerää yhteen laulelmasta kiinnostuneita. Laulelmainnostus sitoo yhteen niin musiikin harrastajia kuin myös ammatikseen musiikin parissa toimivia. 

 

Laulelmaillat jäsenille

Laulelmailtoihin jokainen tuo yleensä mukanaan laulun tai pari ja esiinnymme sitten vuorotellen toisillemme. Mukaan voi toki tulla vain kuuntelemaankin. Illat on koettu hyväksi matalan kynnyksen esiintymisharjoitukseksi sekä mukavaksi sosiaaliseksi tapahtumaksi.

Järjestämme laulelmailtoja kerran kuussa arki-iltana klo 17-20:30 Turun keskustassa. Paikalle voi saapua omaan tahtiin siten kun itselle parhaiten sopii. Mikäli haluat tulla tutustumaan laulelmailtaan, ota yhteyttä, niin saat lisätiedot vastausviestinä. Tutustumiskäynnille voi ottaa kaverinkin mukaan!

Lisätiedot tulevista laulelmailloista löydät tapahtumasivultamme.
 

Laulelmapajat jäsenille

Laulelmapajat ovat jäsenille suunnattuja koulutustilaisuuksia. Koulutuksesta riippuen pajat ovat jäsenille ilmaisia tai niistä maksetaan pieni korvaus. Yhdistys on järjestänyt koulutusta yhteistyössä laulun ja soiton opettajien sekä esiintymisvalmentajien kanssa.

Yleisölle avoimet laulelmaklubit

Laulelmaklubi on yleisölle avoin rento ilta laulelmien parissa. Konsepti on muuten sama kuin laulelmailloissa, mutta tapahtuma on yleisölle avoin ja siinä yhdistyy myös laulelman open mic -ilta. Klubeja järjestetään julkisissa ravintoloissa. Tiedotamme laulelmaklubien ajankohdista ja paikoista tarkemmin Facebook-sivuillamme sekä tapahtumasivullamme. Tule tutustumaan meihin, poikkea kuuntelemaan tai ota soitin mukaan ja esiinny itsekin! Tapahtumat ovat ilmaisia.

 

Yleisölle avoimet laulelmakonsertit

Jäsenet voivat halutessaan esiintyä yhdistyksen kevät ja syys-konserteissa. Konsertit ovat usein teemallisia. Lisätiedot tulevista konserteista löydät tapahtumasivultamme.

 

KulttuurikummiTOIMINTA

Turun Laulelman Ystävät ry on Katariinanlaakson palvelutalon kulttuurikummi. Yhdistyksen jäsenet käyvät aika ajoin ilahduttamassa palvelutalon asukkaita musiikilla.